Το Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο “Καρδαμύλη Villas” αρχικά αποτελούνταν από ένα ενιαίο συγκρότημα τριών πολυτελών κατοικιών που ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2006. Η αγάπη και η αποδοχή των φιλοξενούμενων μας ήταν η δύναμη που μας ώθησε το 2014 να δημιουργήσουμε μία ακόμα τέταρτη αυτόνομη κατοικία.

Οι τέσσερεις αυτές κατοικίες είναι κτισμένες μέσα σε ένα περιφραγμένο με λαξεμένη πέτρα ελαιώνα η είσοδος του οποίου βρίσκεται επί του επαρχιακού δρόμου Καλαμάτας – Αρεόπολης, 20 μέτρα μετά την πινακίδα εισόδου της Καρδαμύλης.

Το εσωτερικό των κατοικιών έχει διαμορφωθεί και διακοσμηθεί με πολύ φροντίδα στη λεπτομέρεια και στην αισθητική του χώρου. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι οι αποχρώσεις του πράσινου της Μανιάτικης ελιάς και το φούξια της Μεσσηνιακής βουκαμβίλιας.

Τα έπιπλα είναι φερμένα από την Ινδονησία και δίνουν μια εξωτική και ταυτόχρονα χαλαρωτική αίσθηση στον χώρο.
Οι μεγάλες πέτρινες βεράντες των ισογείων είναι πλήρως απομονωμένες μεταξύ τους και σας εξασφαλίζουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στους άνετους καναπέδες τους. Τα μπαλκόνια του πρώτου ορόφου έχουν πανοραμική θέα της περιοχής που ξεκινάει από την θάλασσα και φτάνει μέχρι τον Ταΰγετο.

Το συγκρότημα διαθέτει κοινόχρηστο καθιστικό κάτω από τις ελιές, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.